Przygotowanie zawodowe

W miesiącach kwiecień -  maj 2013 roku w ramach projektu Leonardo da Vinci „Sztuka kulinarna na poziomie europejskim” grupa uczniów przygotowując się do wyjazdu na miesięczny staż do Turyngii wzięła  udział w następujących kursach:

„Urządzenia i techniki stosowane w cateringu”- prowadzący Monika Tarczyńska Obrocka

Cel kursu:

„Kurs gotowania” - prowadzący Justyna Karnasiewicz,  Agnieszka Rybak

Cel kursu:

„Kontrola celna, kontrola sanitarno-epidemiologiczna, polisa ubezpieczeniowa”- prowadzący – Monika Tarczyńska – Obrocka

Cel szkolenia:

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.