Co wiemy o żywności - wykład akademicki

Po raz drugi w tym roku szkolnym gościliśmy pracownika naukowego PWSZ w Krośnie. Pani dr inż. Marta Pisarek w ramach otwartych wykładów dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych przybliżyła młodzieży z klasy I, II i III technikum żywienia i usług gastronomicznych temat „Zafałszowania żywności dawniej i dziś”. W interesujący sposób opowiedziała o rodzajach zafałszowania żywności oraz o sposobach rozpoznawania produktów oryginalnych i podrobionych.

Mamy nadzieje, że to nie ostatnie spotkanie w ramach cyklu wykładów akademickich.

wykład2017_1.jpgwykład2017_2.jpgwykład2017_3.jpg

 

godlo-polska

Centrum Kształcenia Praktycznego

Projekt "Zawodowcy na start"

Projekt Leonardo da Vinci

bezpieczna szkola logo

ubezpieczenie uczniów

Edukacja wojskowa – program pilotażowy

 RODO

Projekt "Podkarpacie stawia na zawodowców"

Narodowe Obchody Setnej Rocznicy Odzyskania Niepodległości

Kto jest online?

Odwiedza nas 3 gości oraz 0 użytkowników.